ontmoet
Stardust

“Eén ding waar we allebei inspiratie uit halen? Kleur, kleur en nog eens kleur! "

Creatieve synergie
“Wij zijn Stardust: een grafisch-ontwerp-duo bestaande uit Mira en Cedric. Onze passie? Kleurrijk, positief & inclusief design waar je vrolijk van wordt! Je kan terecht bij ons voor een volledige branding, een website, visuals, campagnes, gelegenheidskaarten en meer.
We zijn al 15 jaar vrienden, zaten samen in het middelbaar, studeerden samen grafisch ontwerp en na 2 jaar apart ervaring op te doen in verschillende bedrijven besloten we 4 jaar geleden om onze krachten te bundelen.”
© Stardust
Haat-liefde voor beige
“Geen van ons heeft een specifiek takenpakket of een uitgesproken sterkte, omdat we alles samen uitwerken. Eén ding waar we allebei inspiratie uit halen? Kleur, kleur en nog eens kleur! Mira heeft zelfs een haat-liefdeverhouding met beige (vooral haat!). Cédric schrapt beige uit zijn kleerkast, speciaal voor Mira! Onze gelijkaardige stijl zorgt ervoor dat we als een geoliede machine (in wonderland) samenwerken.”
Inclusie en positiviteit gaan hand in hand
“Wij focussen ons op inclusie en positiviteit. ⁠Voor ons gaan inclusie en positiviteit hand in hand. Onze droom is om de wereld een vrolijkere plaats te maken waar iedereen zich thuis kan voelen. Wij geloven dat onze designs kunnen zorgen voor positiviteit in jouw dagelijks, maar ook professioneel leven en dat van de mensen rondom jou.”
"Onze droom is om de wereld een vrolijkere plaats te maken waar iedereen zich thuis kan voelen."
Inspiratie uit elkaar
“Het voordeel van z’n tweeën werken is dat we elkaar vaak inspireren! Geen boeken, maar dit jaar gingen we beide naar Italië op reis waar mozaïeken vloeren ons hart sneller deden slaan. Je zou kunnen zeggen dat we inspiratie halen uit reizen, musea bezoeken, eindeloos scrollen op Pinterest.”
Wanneer ideeën tot leven komen
“Het leukste van onze baan vinden we brandings- en totaalprojecten. We vinden het zalig om helemaal los te mogen gaan in projecten voor creatieve mensen. Ideeën tot leven zien komen is de max.”
Ons ontwerp voor het Sampleboek van PeterPrint
“Geïnspireerd door de zomer wilden we een zonnig beeld creëren. We zijn fan van het gebruik van witte inkt op gekleurd papier. De ironie is natuurlijk dat PaperWise eigenlijk beige is, maar met dit trucje met witte inkt kunnen we diepte toevoegen en springen de felle kleuren er echt uit.”
Analoog creatief werk als hobby
“Naast ons professionele opdrachten maken we ook werk voor onszelf als hobby. Dit is dan vooral ‘analoog’ creatief werk. We gaan beide naar de academie, Mira schildert, breidt, naait en haakt. Cèdric hoopt ooit een master te worden in glas in lood!”

"Met witte inkt kunnen we diepte toevoegen en springen de felle kleuren er echt uit.”
© Stardust
Drukwerk geeft een extra laag
“Wij houden enorm van drukwerk en vinden dat binnen een branding heel belangrijk.
Je kan echt creativiteit laten zien en het geeft een extra laag aan het ontwerp.”
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken