Spot-UV lak

Laat je drukwerk stralen met Spot-UV lak! Geef je ontwerpen een glanzende touch waardoor ze een opvallende en luxe uitstraling krijgen. Met Spot-UV lak kun je specifieke elementen van je ontwerp, zoals je logo, extra benadrukken. Hoe ga jij Spot-UV lak gebruiken in jouw werk?

spot-uv-lak

Wat is Spot-UV lak?

Spot-UV lak is een speciale techniek waarbij we een glanzende laklaag aanbrengen op uitgekozen delen van het drukwerk. Hierdoor laat je bepaalde elementen visueel uitspringen. Hierover meer in onze blog over Spot-UV lak. Laat je verbeelding de vrije loop en kies de onderdelen die je wilt laten glanzen met deze exclusieve afwerking!

Papiersoorten voor Spot-UV lak

We kunnen Spot-UV lak zowel op gestreken als ongestreken papiersoorten drukken. Bij gestreken papiersoorten adviseren we om te kiezen voor laminaat, zodat er een mooi contrast ontstaat tussen het papier en de lak. De volgende papiersoorten zijn geschikt voor Spot-UV lak:

Ongestreken papiersoorten

Aanleverspecificaties voor Spot-UV lak

Om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp met Spot-UV lak perfect uit de drukpersen komt rollen, hebben we een correct aangeleverd drukbestand van je nodig. Volg onze aanleverspecificaties voor Spot-UV lak om hier zeker van te zijn. Je kan ook onze handige tutorials gebruiken om je drukbestand stap-voor-stap op te maken in InDesign of Illustrator.

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken