• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

Magazine of brochure drukken?

Vanaf €27,11

Weet jij wat het verschil is tussen een magazine en een brochure? Het is niet gek als je het niet weet, er is namelijk geen groot verschil! Het verschil zit in de verschillende afwerkingen. Het is volledig afhankelijk van het budget, smaak en imago welke afwerking er wordt gekozen bij het drukken. Een magazine heeft een gelijmde of een geniete rug. Heb je de voorkeur voor een wire-o binding? Dan betreft het een brochure. Bij ons kies je zelf de oplage, dat maakt het gemakkelijk om het juiste aantal van je magazine of brochure te drukken. Je kunt hierdoor al een magazine of brochure drukken vanaf één exemplaar. Heb je een magazine of brochure met spoed nodig? Geen enkel probleem, meestal kunnen we je drukwerk nog dezelfde week leveren!

Lees meer

Kies het soort product

Magazines drukken

Ga je een magazine laten drukken? Je kunt dan kiezen hoe je deze wilt laten binden, afhankelijk van de specificaties van het drukwerk. Vanzelfsprekend zullen wij de magazines drukken in de hoogste kwaliteit digitaal drukwerk. Heb je een voorkeur voor een geniet magazine? Wij kunnen een magazine drukken en binden met nietjes vanaf 8 pagina's tot en met 60 pagina's. Het magazine wordt gebonden met 2 stevige nietjes in de rug, zodat de rug goed stevig wordt en blijft. Heb je een magazine met meer pagina's, of vind je een lijmbinding mooier? We kunnen al een magazine drukken met een lijmbinding vanaf 32 tot 160 pagina's. Ongeacht welke manier van binden je kiest, kan je de magazines een luxe uitstraling geven met laminaat. Je kunt namelijk de omslag van de magazines laten lamineren. Hierdoor is de omslag van de magazines beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Meer informatie over geniete en gelijmde magazines vind je hieronder!


Lees meer over geniete magazines
Lees meer over magazines gelijmd drukken

Brochures drukken

Heb je in plaats van nietjes of een lijmbinding liever een wire-o binding? Dan laat je bij ons brochures drukken. Wij kunnen jouw boekje al voorzien van een wire-o binding vanaf 10 pagina’s, met een maximum van 266 pagina’s. Of het nou gaat om opleidingsboekjes, informatiebrochures of presentatiegidsen, PeterPrint drukt het allemaal. Laat je bij ons je brochure drukken? Dan heb je keuze uit veel verschillende papiersoorten en afwerkingen. Net als bij een geniet of gelijmd magazine kun je kiezen om de omslag van je wire-o brochure te laten voorzien van een laminaat, of transparante covers. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling aan je wire-o brochure, maar zorgt er ook voor dat de omslag beter beschermd is, en dat de wire-o brochures langer mooi blijven. Lees hieronder meer over hoe wij jouw wire-o brochures drukken: Lees meer over wire-O brochures drukken.

Minder pagina’s

Twijfel je nog over hoeveel pagina’s je magazine of brochure krijgt? Wanneer je magazine of brochure minder dan 8 pagina’s heeft, is het geen magazine of een brochure, maar dan is het een folder. Je kunt via deze link dan je folders berekenen!

Personaliseren van een magazine of brochure

Wil je een magazine of brochure drukken en deze echt een unieke uitstraling geven? Bij PeterPrint kun je er voor kiezen om je magazine of brochure te drukken en deze te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van elke ontvanger op het magazine of brochure laten drukken, of kun je een andere unieke tekst toevoegen per brochure of magazine! Ideaal wanneer je opleidingsboekjes laat drukken voor verschillende deelnemers, of voor het toevoegen van een unieke kortingscode in elk magazine of brochure!

Meer informatie

Wil je meer informatie over een magazine of brochure drukken? Of heb je een vraag over het personaliseren van je drukwerk, of over iets anders? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder!