Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken

foliedruk holografische confetti

Met holografische confetti maak je jouw ontwerp een feestje. Deze unieke afwerking is opvallend uitbundig en brengt drukwerk tot leven met een sprankelend 3D-kleureneffect. Vanuit welke hoek je ook kijkt, je meesterwerk straalt aan alle kanten!

holografische-foliedruk

Wat is holografische confetti foliedruk?

Holografische confetti foliedruk is een opvallend uitbundige en feestelijke afwerking. Een laagje speciale confetti-folie vangt het licht op en kaatst dit terug in een veelzijdig kleurenpalet, waardoor je ontwerp elke keer weer een beetje anders lijkt. Dit biedt enorm veel mogelijkheden voor vrolijke uitingen. Dus laat je creativiteit de vrije loop en creëer een glitterspektakel!

Papiersoorten voor foliedruk

Een papiersoort is van essentieel belang voor hoe jouw drukwerk uiteindelijk tot leven komt. Waar de meeste drukkerijen foliedruk alleen op gestreken papiersoorten aanbieden, kunnen we bij PeterPrint ook foliedruk op ongestreken papier toepassen. Je kan kiezen uit de volgende papiersoorten:

Gestreken papiersoorten

Ongestreken papiersoorten

Aanleverspecificaties voor holografische confetti foliedruk

Voor een schitterend eindresultaat is het belangrijk dat je je drukbestand correct aanlevert. Gebruik onze aanleverspecificaties voor foliedruk om er zeker van te zijn dat je bestand perfect uit de pers komt rollen. Of maak gebruik van onze tutorials, hierin leggen we stap-voor-stap uit hoe je een drukbestand voor foliedruk opmaakt in InDesign of Illustrator.

Aan de slag met holografische confetti foliedruk

Zie je jouw drukwerk al schitteren met holografische confetti? Kies hieronder een categorie en laat je inspireren door de betoverende mogelijkheden!