• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

Postkaarten met spot-UV lak

Vanaf €60,17

Ben je op zoek naar postkaarten met spot-UV lak? Met deze bijzondere afwerking weet je zeker dat de postkaarten zullen opvallen. De spot-UV lak geeft de postkaarten een subtiele en luxe uitstraling. Spot-UV lak wordt ook wel spotlak of spotvernis genoemd. Het is een doorzichtige lak die op een bepaald gedeelte van de postkaarten aangebracht kan worden, waardoor dat deel een mooie glans krijgt. Ideaal om een logo of een andere illustratie op te laten vallen. Hierdoor zijn postkaarten met spot-UV lak perfect te gebruiken als uitnodiging voor een evenement of als een luxe postkaart voor de kerstdagen!

Is spot-UV lak niet precies de uitstraling die je zoekt, maar wil je wel dat de postkaarten opvallen? Misschien is het drukken van postkaarten met foliedruk een idee. Dit product vind je hier.Lees meer

Kies het soort product

Productie van postkaarten met spot-UV lak

Wil je graag postkaarten met spot-UV lak laten drukken? Bij ons ben je er van verzekerd dat de postkaarten door een HP Indigo drukpers zijn gedrukt. Deze drukpersen staan bekend om de hoge kwaliteit digitaal drukwerk, vergelijkbaar met dat van een traditionele offset-pers. Omdat wij digitaal drukken kun je al vanaf één exemplaar laten drukken. Spot-UV lak wordt erg hard, waardoor het niet mogelijk is om de lak tot de snijrand, oftewel aflopend, door te laten lopen.Wanneer wij de postkaarten met spot-UV lak op de drukvellen hebben gedrukt, worden de postkaarten schoongesneden naar het bestelde formaat. Heb je gekozen voor een gestreken papiersoort zoals MC mat, enkelzijdig of dubbelzijdig gestreken sulfaatkarton? Dan lamineren wij de gestreken kant van het papier altijd. Na het lamineren brengen we de spot-UV lak aan op de postkaarten. Wil je een uniek effect? Bij ons kun je een ongestreken papiersoort laten voorzien van spot-UV lak. Deze papiersoort heet King HVO. Op dit papier brengen we een extra dikke spot-UV laklaag aan omdat het papier de lak voor een deel absorbeert.

Spot-UV lak voorbeelden

Ben je geïnteresseerd geraakt in spot-UV lak, en wil je dit graag met eigen ogen zien en even voelen? Vraag dan hier de gratis sample box aan, dan sturen we deze zo snel mogelijk naar je toe.

Meerdere afwerkingen

Natuurlijk zijn postkaarten met spot-UV lak ook te combineren met verschillende andere afwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld de postkaarten laten rondhoeken, waarbij we de hoeken van de postkaarten afronden met een rondhoekmes. Zo krijg je een speels effect van de postkaarten met spot-UV lak, en weet je zeker dat ze opvallen. Wil je de postkaarten met spot-UV lak gebruiken als een label voor bloemen of een fles wijn? Dan kun je kiezen voor het aanbrengen van een boorgat, waardoor je de postkaarten met een lint of touwtje kunt bevestigen. Lees hieronder meer over hoe je de drukbestanden aanlevert met een boorgat:

Aanleveren van postkaarten met spot-UV lak

Wil je mooie postkaarten met spot-UV lak laten drukken? Let wel op onze speciale aanleverspecificaties, deze vind je via de link hieronder:

Meer informatie

Kom je er niet helemaal uit, of heb je vragen over postkaarten met spot-UV lak, de mogelijke afwerkingen, de papiersoorten of over iets anders? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag!