• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Postkaarten met foliedruk

Vanaf €51,06

Je laat de mooiste postkaarten met foliedruk drukken bij PeterPrint. Kies je voor foliedruk, dan heb je de keuze uit goudfolie, roségoud folie, zilverfolie of bronsfolie om jouw kaarten de juiste uitstraling te geven. Perfect voor een luxe uitnodiging, of om een geboortekaartje met een uniek uiterlijk te laten drukken. Ben je geïnteresseerd geraakt in foliedruk, en ben je benieuwd wat wij kunnen met foliedruk? Lees dan hier onder meer over het drukken met goudfolie, rosegoud folie, zilverfolie en bronsfolie.

Lees meer

Kies het soort product

Productie van foliedruk

Wij drukken op HP Indigo digitale drukpersen. Deze drukpersen staan bekend om hun hoge kwaliteit drukwerk, vergelijkbaar met dat van een offset drukpers, maar dan met de flexibiliteit van een printer. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk 1 exemplaar drukken. Ook kun je eenvoudig meerdere ontwerpen tegelijk drukken, zonder hoge opstartkosten per individueel ontwerp. Ideaal voor het drukken van een complete kaartset in kleine oplage!Nadat de postkaarten met foliedruk gedrukt zijn, gaan de drukvellen naar de afwerking. Eventueel worden de drukvellen eerst gelamineerd waarna we de folie aanbrengen op het drukwerk. Dit gebeurt met een nieuwe digitale techniek waardoor je veel lagere opstartkosten hebt dan bij traditioneel foliedrukken. Voordat de folie wordt aangebracht, wordt er een primer op het drukwerk gespoten. Hier hecht de folie vervolgens aan, waardoor de folie alleen op de plaats komt te zitten waar jij de folie wilt hebben. Nadat de folie op het drukwerk aangebracht is, coaten we de folie met een glanzende lak, waardoor het krasbestendig wordt en een mooi 3D effect geeft waardoor het lijkt alsof de folie op het drukwerk ligt.

Samples van foliedruk

Wil je graag eerst samples zien om te kijken hoe postkaarten met foliedruk er uit kunnen komen te zien? Vraag dan hier de gratis sample box aan, dan sturen we deze zo snel mogelijk naar je toe.

Aanleveren van foliedruk postkaarten

Voor het drukken met foliedruk gelden speciale aanleverspecificaties. Het is belangrijk dat je een ervaren gebruiker bent van Adobe InDesign. De aanleverspecificaties vind je hieronder en rechts op de pagina:

Foliedruk

Ben je zover, ga je postkaarten met foliedruk laten drukken? Je kiest bij ons uit goudfolie, roségoud folie, zilverfolie of bronsfolie, perfect om drukwerk op te laten vallen. Of het een postkaart, geboortekaartje, uitnodiging of trouwkaart is, met foliedruk weet je zeker dat de kaart opvalt!

Afwerking

Ga je postkaarten met foliedruk ook laten voorzien van een andere afwerking? Je kunt kiezen voor het afronden van de hoeken, voor een extra speels effect. Of laat de postkaarten met foliedruk voorzien van een mat laminaat. Dit beschermt de postkaarten beter tegen invloeden van buitenaf, en zorg dat deze minder snel beschadigt. Perfect als de postkaarten met foliedruk door een aantal handen gaan.

Meer informatie

Wil je meer informatie over postkaarten met foliedruk, de soorten foliedruk die we aanbieden, het drukken met witte inkt of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!